Elavy ve Sertifikalar

Elavy ve Sertifikalar

Organik Yumuşatıcılarımız: Palm Yağı İçermez.

Kaliteli ve çevre dostu ürünlerimizle doğayla uyumlu ve organik bir yasam sürdürmenizi sağlıyoruz. Kıyafetlerinizin her yıkamadan sonra yumuşacık ve hassas cildinize uyumludur.

Ürünlerimizde yer alan bileşenler, hassas ciltlere ve doğaya saygılı olacak şekilde özenle seçilir. Palm yağı içermeyen yumuşatıcılarımızı kullandığınızda hem sağlığınızı ve hem de yağmur ormanlarını korumuş olursunuz.

Organik bileşenlerle formüle edilen ve palm yağı içermeyen yumuşatıcılarımız, vegan ve sürdürülebilir yaşamı destekler, çamaşırlarınızı yumuşatırken çevreyi korur.

ETKO Organik Deterjan Standardı

Ekonomik ilerlemeyi, sosyal sorumluluğu ve gezegenimizin doğal dengesini ortada buluşturan bir “sürdürülebilir gelişme” oluşturmak amacıyla faaliyet göstermektedir. Bu sebeple Deterjan(Evsel Temizlik Ürünleri) konusunda Dünyadaki gelişmelere kayıtsız kalmayarak Sürdürülebilir dünya fikrinin bünyesinde bir standart oluşturmuştur.

Sürdürülebilir üretim ve tüketim işlemlerine canlılık getirmek için doğal ve organik deterjan sektörü ham maddelerin üretiminden bitmiş ürünlerin dağıtımına kadar zincirin bütün halkalarında koruma ve güvenlik ilkelerine dayanan bazı amaçlar kullanır.

Sürdürülebilir dünya için faaliyet gösteren ETKO, Organik ürünler ve sürdürebilir ürünler konusunda sahip olduğu tecrübe ile tüketicilerin güven duyarak tüketebileceği ürünlerin garantisini vermek konusunda Doğal ve Organik Deterjan Sertifikasyonu için standart oluşturmuştur.

ETKO Vegan

Hayvanların yaşam hakkını elinden alınmadığı bir dünyada, insanlık için kişisel bakım, temizlik, tekstil ve gıda ürünlerinde hayvansal içerik bulunmayan ürünlerin gerekliliği doğmuştur.

Sürdürülebilir dünya için faaliyet gösteren ETKO, Organik ürünler ve sürdürebilir ürünler konusunda sahip olduğu tecrübe ile tüketicilerin güven duyarak tüketebileceği ürünlerin garantisini vermek konusunda VEGAN Sertifikasyonu için standart oluşturmuştur.

Dermatolojik Olarak Test Edilmiştir.

Elavy, dermatolojik testlerden geçirilmiş ve onay almış yumuşatıcılardır. Dermatolojik testler, cilt hassasiyetini en aza indirgemek ve alerjik reaksiyon riskini değerlendirmek amacıyla yapılmaktadır. Bu sayede Elavy Organik Sertifikalı Yumuşatıcıları, kullanıcıların ürünleri güvenle ve konforla kullanmalarını sağlar ve cilt sağlığına duyarlı bir yaklaşım sunmaktadır.

Hipoalerjenik Olarak Test Edilmiştir.

Elavy hipoalerjenik formülü sayesinde cildi tahriş etmeyen ve alerjik reaksiyon riskini en aza indiren bir yapıya sahiptir. Bu formül, cildin doğal dengesini korurken, hassas ciltler için özellikle uygun ve güvenlidir.

 

Etiketler: Sertifikalar
Mart 25, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR